Izvor: Danas, 05.Jul.2022, 15:33

Petković: Kurti sprema napad na Srbe, međunarodna zajednica da se uzme u pamet

Direktor Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković pozvao je međunarodnu zajednicu da se uzme u pamet i izvrši pritisak na Prištinu kako bi se formirala Zajednica srpskih opština (ZSO). On je na konferenciji za medije rekao da Priština želi da uvuče Srbe u rat i dodao da klizimo ka ozbiljnoj krizi "jer za kraj septembra, početak oktobra Kurti najavljuje veliki napad na Srbe".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"KURTI NA SVE NAČINE ŽELI DA UVEDE SRBE U RAT" Petković pozvao međunarodnu zajednicu: Klizimo ka ozbiljnoj krizi

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2022

Petković je dodao da svi sporazumi moraju da se poštuju i implementira sve dogovoreno...Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković pozvao je danas međunarodnu zajednicu da izvrši pritisak na Prištinu da formira Zajednicu srpskih opština, koja predstavlja "institucionalni mehanizam za ostvarenje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.