Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Jun.2023, 11:10

Petković: Kurti izazvao sukob na severu Kosova i Metohije jer ne želi da formira ZSO

SRBIJA – Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas da je Aljbin Kurti izazvao sukob na severu Kosova i Metohije, jer ne želi da formira Zajednicu srpskih opština. Petković je na Tviteru napisao da se Kurti koristi fašističkim metodama, pokušavajući da dehumanizuje srpski narod. “Koliko puta smo ukazali da Kurti nikada […]
Vest Petković: Kurti izazvao sukob na severu Kosova i Metohije jer ne želi da formira ZSO objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković: Kurti izazvao sukob na severu KiM jer ne želi da formira ZSO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas da je Aljbin Kurti izazvao sukob na severu KiM, jer ne želi da formira Zajednicu srpskih opština.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Petković: Kurti je izazvao sukob na sjeveru KiM

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jun.2023

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković istakao je da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izazvao sukob na sjeveru Kosova i Metohije jer ne želi da formira Zajednicu srpskih opština /ZSO/.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.