Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2023, 17:40

Petković: Kada će biti uhapšen specijalac koji je pucao u Galjaka?

Direktor kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je danas da lekari, rudari i vaspitači mirno protestuju na severu KiM, jer su pripadnici kosovske specijalne policije, kako je rekao, okupirali objekte u tim gradovima i upitao kada će biti uhapšen specijalac Rosu koji je pucao na Dragišu Galjaka u leđa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Petković Svečlji: Ko će da odgovara za govor mržnje prema Srbima u Južnoj Mitrovici?

Izvor: Danas, 01.Jun.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković ukazao je da srpski lekari, rudari i vaspitači mirno protestuju na severu Kosova jer su prištinske duge cevi i lažni gradonačelnici okupirali srpske objekte uz suzavce i šok bombe, dok albanski ekstremisti "divljaju" u Južnoj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.