Petković: Bez izjava Vučića u Briselu, predsednik se obraća sutra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2022, 16:02

Petković: Bez izjava Vučića u Briselu, predsednik se obraća sutra

Nakon završenog trilateralnog sastanka u Briselu, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković saopštio je novinarima da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće obraćati, već će sutra obratiti javnosti.

"Mislili smo da je moguće postići kompromis. Niko se neće obraćati iz naše delegacije", saopštio je novinarima Petković.

On je poručio da se delegacija Beograda borila za mir, stabilnost, kompromisna rešenja, zbog čega će, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je rekao, predsednik Vučić i ostati još izvesno vreme u Briselu.

"Predsednik Vučić će se sutra po povratku u Beogradu obratiti javnosti i biće to jedno od njegovih najznačajnijih obraćanja javnosti", rekao je Petković i precizirao da će se Vučić obratiti sutra posle podne ili uveče.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Završen sastanak u Briselu: "Sutra jedno od najznačajnih obraćanja Vučića"

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2022

BRISEL - Nakon završenog trilateralnog sastanka u Briselu, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković saopštio je novinarima da se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić neće obraćati danas, već će se sutra obratiti javnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.