Izvor: RTS, 30.Avg.2020, 17:15

Petar Petković u Babinom Mostu posetio napadnute srpske mladiće

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković posetio je srpske mladiće koje napala grupa Albanaca, poručivši da je institucijama u Prištini vreme da konačno rade svoj posao i kažnjavaju one koji napadaju preostale Srbe.
Petar Petković je posetio srpske mladiće u Babinom Mostu, koje sinoć napala grupa Albanaca i nanela im telesne povrede.

"Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bi se desilo kada bi samo jedna kap krvi pala, ko bi onda odgovarao. Zato upozoravamo da je vreme da se vruće prištinske glave ohlade da dođe do normalizacije odnosa i rade svoj posao i krenu da kažnjavaju one koji napadaju Srbe. A ako ovo prođe bez ikakve kazne, jasno je koja se poruka šalje", rekao je Petković nakon razgovora sa napadnutim mladićima i njihovim roditeljima.
Grupu srpskih mladića napala su šestorica Albanaca i nanema im telesne povrede.
Svi se nalaze kod kuće, nakon ukazane lekarske pomoći u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici.
Policija je otvorila istragu i nakon iskaza napadnutih srpskih mladića, počela je ispitivanje napadača iz istog sela.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković u Leposaviću uručio ključeve novih stanova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2020

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, u pratnji načelnika Kosovsko-mitrovačkog okruga i predsednika opštine Leposavić Slavka Simića i Zorana Todića, uručio je danas u Leposaviću ključeve stanova za 58 porodica...Petković je poručio da svaki krov nad glavom koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.