Petar Petković i Goran Rakić sutra se obraćaju novinarima povodom dešavanja na Kosovu i Metohiji

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Apr.2023, 22:43

Petar Petković i Goran Rakić sutra se obraćaju novinarima povodom dešavanja na Kosovu i Metohiji

BEOGRAD – Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković održaće sutra konferenciju za medije u Pres sali Vlade Srbije. Kako je najavljeno iz Kancelarije za KiM, konferenciji predviđenoj za 11 sati, prisustvovaće i predsednik Srpske liste Goran Rakić. Kancelarija za KiM i Srpska lista oštro su večeras kritikovale privremene prištinske institucije zbog hapšenja M.B. […]
Vest Petar Petković i Goran Rakić sutra se obraćaju novinarima povodom dešavanja na Kosovu i Metohiji objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Goran Rakić najavljuje bunt Srba na Kosovu ako ne bude oslobođen optuženi za paljenje automobila i pucanja na policiju

Izvor: Danas, 02.Apr.2023, 12:32

Predsednik Srpske liste Goran Rakić istakao je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije da će se srpski narod okupiti i protestvovati ukoliko ne bude pušten na slobodu Milan Božović, koji je optužen za paljenje automobila i pucanje na kosovsku policiju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.