Izvor: Danas, 28.Apr.2023, 12:18

Petar Petković: Kurti želi i sanja rat

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da je odlukom odbornika Skupštine opštine Severna Mitrovica da zatraže da se omogući sloboda kretanja za automobile na glavnom mostu na Ibru, kosovski premijer Aljbin Kurti nedvosmisleno pokazao da "želi i sanja rat" i da čitav sever Kosova uvede u sukobe.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

RATNOHUŠKAČKI POTEZ KURTIJA Stravično upozorenje: Ceo sever KiM hoće da uvede u ratno stanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023

Kurti rešio da uništi temelj bezbednosti Srba na KiM...Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković upozorio je na opasnost koju nosi odluka prištinskih vlasti da otvore most na Ibru koji deli severni i južni deo Kosovske Mitrovice...- Okupacioni gaulajter Aljbin Kurti danas je nedvosmisleno pokazao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.