Peć: Zbog ubistva osuđen na 15 godina zatvora

Izvor: Blic, 03.Jun.2011, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peć: Zbog ubistva osuđen na 15 godina zatvora

PEĆ - Mešovito sudsko veće sastavljeno od kosovskih i međunarodnih sudija osudilo je danas u Peći kosovskog Albanca Atde Bekaja na 15 godina zatvora zbog ubistva, saopštio je Euleks.

Sudije Okružnog suda u Peći utvrdile su da je Bekaj na ulici u Peći hicem usmrtio Sadika Musaja, krajem maja 2005. godine. Odbrana osuđenog uložila je žalbu na presudu, dodaje se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Euleksa.

Povezane vesti: Kosovskom Albancu osam godina zatvora zbog ubistva Zbog naručenog ubistva Sretenu Jociću 15 godina Majka koja je ubila bebu u mikrotalasnoj osuđena na doživotnu robiju Osuđen na četiri i po godine zatvora zbog nanošenja teških povreda Glavoseče dobile 65 godina zatvora
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.