Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2024, 14:17

Patrijarh Porfirije posetio Dečane, poručio da je mir duhovna kategorija

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije, trećeg dana posete Kosovu i Metohiji obišao je manastir Visoki Dečani, gde su ga dočekali iguman manastira otac Sava i vladika raško-prizrenski Teodosije, i poručio da je mir duhovna kategorija i da se Kosovo brani, pre svega, činjenjem dobrih dela.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Patrijarh Porfirije: Ne brani se Kosovo na Youtubeu i Twitteru

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2024

KOSOVSKA MITROVICA - Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije, trećeg dana posjete Kosovu i Metohiji obišao je manastir Visoki Dečani, gdje su ga dočekali iguman manastira otac Sava i vladika raško-prizrenski Teodosije, i poručio da je mir duhovna kategorija i da se Kosovo brani, prije svega,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.