Pacoli traži preporuku o kandidaturi Kosova za članstvo u Interpol

Izvor: Danas, 06.Nov.2018, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli traži preporuku o kandidaturi Kosova za članstvo u Interpol

Ministar inostranih poslova Kosova Bedžet Pacoli zatražio je od skupštinskog odbora za spoljne poslove preporuku o kandidaturi Kosova za članstvo u Interpolu, dve nedelje pre glasanja Generalne skupštine te organizacije, ali u tom odboru ističu da je zakasnio, piše Zeri. Članak Pacoli traži preporuku o kandidaturi Kosova za članstvo u Interpol se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osmani: Pacoli traži preporuke za Interpol, ali je zahtev stigao "isuviše kasno"

Izvor: Blic, 06.Nov.2018

Ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli "isuviše kasno" je zatažio preporuke odbora u vezi sa pokušajem prijema Kosova u Interpol, kaže predsedavajuća spoljnopolitičkog odbora kosovskog parlamenta Vjosa Osmani.

Nastavak na Blic...

Zvaničnica Francuske: Podržaću članstvo Kosova u Interpolu

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2018

RTK na srpskom jeziku prenosi da je Veselji prethodno od francuske zvaničnice "zatražio podršku za članstvo Kosova u Interpolu i drugim međunarodnim organizacijama" Direktorka Odeljenja za kontinentalnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Francuske Florans Manžen izjavila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.