Pacoli preti: Prvo će Srbija da plaća!

Izvor: Mondo, 06.Nov.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli preti: Prvo će Srbija da plaća!

Zamenik kosovskog premijera i ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli izjavio je da je uspostavljanjem uvoznih mera počela primena jednog proporcionalnog pristupa u odnosu prema Srbiji.

Foto: MONDO, Mario Milojević

Pacoli je rekao da će Srbija tako shvatiti da će za svako negativno ponašanje prema Kosovu i pretnje prvo ona da plaća.

"Već neko vreme stalno izveštavam evropske institucije o skandaloznom ponašanju Srbije i njenih institucija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << protiv ljudskih sloboda i ekonomskih sloboda građana Kosova", napisao je Pacoli na Facebooku.

Kosovo ponovo udara: 10% veći porez Srbiji i BiH

RTK prenosi da je Pacoli rekao da je današnja odluka o uvoznim merama znak da je "došao kraj strpljenju Prištine", te da će sada "Srbija shvatiti da za svako njeno negativno ponašanje, štetno i preteće prema Kosovu, postoji cena koju će da plaća".

EU reagovala! Traži hitno objašnjenje Prištine

Dodao je da će ta praksa važiti za trgovinu, za ekonomiju, za pravosuđe, za bezbednost, za spoljnu politiku i diplomatiju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.