Pacoli opet najavljuje zabranu srpskim zvaničnicima da posete KiM

Izvor: RTS, 15.Jul.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli opet najavljuje zabranu srpskim zvaničnicima da posete KiM

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli rekao je da će Priština zabranjivati posete visokih srpskih zvaničnika ako, kako je rekao, postoje jaki dokazi da oni dolaze sa "lošim namerama".
Bedžet Pacoli je naveo da će Priština zabraniti dolazak svakome ko, kako kaže, pokušava da naruši međuetničke odnose, dok su prijatelji, prema njegovim rečima, dobrodošli.
Kako prenose prištinski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mediji, Pacoli tvrdi da je tzv. Kosovo "slobodna i demokratska država koja garantuje slobodu kretanja".
Priština je već mnogo puta zabranila ulazak srpskim zvaničnicima na KiM, a poslednji slučaj je bio 10. jula, kada nije dozvoljena poseta ministra odbrane Aleksandra Vulina i delegaciji Ministarstva odbrane i Vojnog zdravstva Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici, iako je ona imala isključivo humanitarni karakter.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PACOLI opet najavljuje zabranu poseta KiM SRPSKIM ZVANIČNICIMA!

Izvor: RTV Pink, 15.Jul.2019

Pacoli tvrdi da je takozvano Kosovo slobodna i demokratska država koja garantuje slobodu kretanja.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.