Pacoli bi da progna sa KiM sve koji negiraju zločine, mogao bi da počne od sebe

Izvor: KMnovine.com, 05.Maj.2019, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli bi da progna sa KiM sve koji negiraju zločine, mogao bi da počne od sebe

Jedan od predstavnika šiptarskih secesionista sa KiM, Bedžet Pacoli, najavljuje da će Priština ubuduće "proglasiti personom non grata" svakoga ko negira zločine na Kosovu  i Metohiji.


   
Ilustracija: KM novine
   





 
Snishodljivi, i mediji u Srbiji potkupljeni da promovišu anti-srpske interese, nazivaju Pacolija "ministrom spoljnih poslova prištinskih privremenih >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << institucija", vređajući novinarsku profesiju, i prenose njegovu najavu da će šiptarski separatisti ubuduće "proglasiti personom non grata svakog ko poriče ratne zločine na KiM", a da zahtevi za posete po tom osnovu više neće biti odobravani.

Šiptarski separatisti iz južne srpske pokrajine ne mogu nikoga da proglase "personom non grata" jer to rade isključivo državne vlasti. Na Kosovu  iMetohiji Šiptari su poslušnici svetskih sila koje ovu pokrajinu trenutno drže pod okupacijom. Tu nema ni reči održavi. Naravno, ona može da liči na nju ako se svi budemo ponašali kao da jeste, nešto poput dece koja se igraju, ali to neće pomoći da Šiptari zaista to budu na Kosovu i Metohiji. Ali ironija, istovremeno i zločin, leži u tome što se srpske vlasti baš tako ponašaju. To je ono što separatistima dozvoljava da se tako ponašaju i oni to koriste da tim istim ljudima zabrane dolazak na KiM iako su oni t da bi sakupili političke poene i upravo pomogli Šiptarima da liče na "državu"!
 

   
Bedžet Pacoli
   
Kako mediji prenose, Pacoli nije precizirao da li misli na zločine i nad Srbima i nad kosovskim Albancima, ali je već nagovestio da bi takva mera mogla da bude primenjena prema šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću,upravo jednom od najzaslužnijih političara u Srbiji što PAcoli uopšte i zadobija toliku pažnju u javnosti kao nekakav politički "autoritet":
„Odvratno je i krajnje neprihvatljivo poricanje masakra u Račku od strane ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića koji je bio veoma veran Miloševiću", napisao je Pacoli na svom tviter nalogu.
Pravda za žrtve rata na KiM nikada neće biti dostignuta, ukoliko međunarodno pravo nastavi da gura celu stvar "pod tepih", kaže Pacoli, a upravo je to, smatra on, razlog zašto to čine i dalje Dačić i drugi u Beogradu, gde je poricanje zločina, kako kaže, postalo "mejnstrim".

Na ovakve izjave pomamljenih separatista Srbi masovno reaguju pokazujući uvek stav mnogo čvršći i jasniji od Dačićevog u lažnoj "odbrani srpskih interesa" ali medijima to nije zanimljivo, ili bolje reći - nije isplativo.

Ako Pacoli zaista želi da takvu odluku sprovede, što je klasična zabrana kretanja kriminalne prirode na teritoriji pod okupacijom, onda bi mogao da krene od sebe, Hašima Tačija, Ramuša Haradinaja, Kadri Veseljija, Samija Ljuštakua i drugih šiptarskih zlikovaca koji su okrvavili ruke brojni srpskim žrtvama a danas ne samo da ih negiraju već ističu lažne i nepostojeće srpske zločine poput 20.000 silovanih Albanki ili slučaja Račak sa podmetnutim telima terorista obučenim u civilna odela.

Istina se zna a dovoljno je onih koji aktivno rade da ona postane i opšte vidljiva. 


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
 Izvor: KM novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.