Pacoli: Uspostavićemo diplomatske odnose sa Madagaskarom

Izvor: Beta, 04.Apr.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli: Uspostavićemo diplomatske odnose sa Madagaskarom

Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli izjavio je danas da je u razgovoru sa predsednikom Madagaskara Andrijem Radžoelinom postignuta saglasnost da treba uspostaviti diplomatske odnose Kosova i Madagaskara."Razgovarali smo o produbljivanju medjudržavnih odnosa počevši od akreditacije nerezidentnog ambasadora Republike Kosovo u ovoj afričkoj državi. Republika Kosovo ostaje opredeljeno da ide napred u jačanju partnerstva sa svim državama članicama OUN", naveo je Pacoli na svom ejsbuku.Pacoli je naveo da je sastanak sa predsednikom Madagaskara bio "izuzetno plodan".Prištinski mediji pišu da je ovim činom okončana propaganda institucija Srbije da je Madagaskar povukao priznanje Kosova.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pacoli: Uspostavićemo diplomatske odnose sa Madagaskarom

Izvor: Danas, 04.Apr.2019

Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli izjavio je da je u razgovoru sa predsednikom Madagaskara Andrijem Radžoelinom postignuta saglasnost da treba uspostaviti diplomatske odnose Kosova i Madagaskara. Članak Pacoli: Uspostavićemo diplomatske odnose sa Madagaskarom se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.