PUCNJI U SEVERNOJ MITROVICI: Kurtijeva policija upotrebila automatsko oružje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 14:54

PUCNJI U SEVERNOJ MITROVICI: Kurtijeva policija upotrebila automatsko oružje (VIDEO)

Dva policajca su ovom prilikom povređena.

U blizini Ekonomskog fakulteta u Severnoj Mitrovici danas oko podne, pripadnici tzv. Kosovske policije upotrebili su automatsko oružje.

Veton Eljšani, zamenik direktora Kosovske policije za region Sever, rekao je da je policijska patrola pokušala da zaustavi osobu za koju se sumnjalo da ima narkotike u kolima.

- Osumnjičeni je udario policijska kola i jednog policajca. Došlo je do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pucnjave. Nema povređenih, niti uhapšenih, policajci su zaplenili kola osumnjičenog - rekao je Eljšani.

U ovom trenutku pripadnici tzv. Kosovske policije rade uviđaj, a pojedini projektili su završili na fasadama okolnih zgrada.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Kosovskoj Mitrovici, hapšenje na Jarinju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2024

Policija je u severnom delu Mitrovice upotrebila vatreno oružje u nameri da zaustavi osobu za koju se sumnjalo da ima narkotike u kolima, a na punktu Jarinje uhapsila je muškarca J. N. (1952.) osumnjičenog za pokušaj ubistva tri osobe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.