PUCNJI KOD JAGNJENICE!

Izvor: Kurir, 28.Nov.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJI KOD JAGNJENICE!

JAGNJENICA - Veći broj građana povređen je danas u sukobu s Kforom kod sela Jagnjenica, na severu Kosova, a tokom sukoba čuli su se i pucnji iz vatrenog oružja.

18.45 -  Vojnici Kfora svetlećim mecima zapalili više šatora u kojima su boravili Srbi na barikadi na Jagnjenici! Šatori gore, a  iznad Jagnjenice podiže se gust dim. Na Jagnjenici gori jedan od kamiona koji je bio na barikadi. Očevici tvrde da su vojnici Kfora ispalili najmanje desetak svetlećih metaka i raketa koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su pali na šatore dok su u blizini stajale veće grupa Srba.

17.00 - Kfor i dalje neprestalno ispaljuje suzavac, kamion sa balvanima i dalje gori, bio je pokušaj gašenja od strane kfora ali neuspešno, narod pristiže. Povređen je Dušan Mutavdžić. Sukob je izbio pošto je zapaljen kamion sa drvima koji su Srbi koristili kao deo barikade.

 16.35 - Sirene uključene u Zubinom Potoku
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kfor gumenim mecima i šok bombama na Srbe

Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Nov.2011

U toku sukob Kfora i Srba kod sela Jagnjenica. Povrijeđeno između 30 i 50 Srba, ranjena dva vojnika Kfora. Kforu odobrena upotreba bojeve municije! Portparol Kfora major Den Harvi izjavio je danas da su vojnici Kfora dobili instrukcije da koriste bojevu municiju ukoliko budu napadnuti, javio je Asošijejtid...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Kosovo: Suzavac, šok bombe, pucnji... FOTO

Izvor: Cafe.ba, 28.Nov.2011

Tijekom sukob Kfora i Srba kod sela Jagnjenica, na sjeveru Kosova. Do sad povrijeđeno između 30 i 50 Srba. Ima teško ozlijeđenih. Tijekom sukoba čuli su se i pucnji iz vatrenog oružja. Ranjena i dva vojnika Kfora

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.