Izvor: Blic, 17.Maj.2023, 00:18

PUCNJAVA U BLIZINI ŠKOLE NA KIM Deca bila u dvorištu, nema povređenih

Nepoznate osobe pucale su večeras oko 22 časa u pravcu dvorišta Osnovne škole Ugljare u blizini Kosova Polja na Kosovu i Metohiji, rekao je za Tanjug predsednik Privremenog organa opštine Kosovo Polje Aleksandar Trajković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA NA KOSOVU: Pucnjava u blizini škole gde su bila deca - pucano iz automobila u pokretu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023

Pucano je iz automobila u pokretu i nema povređenih...Nepoznate osobe su večeras iz vatrenog oružja pucale u blizini školskog dvorišta OŠ "Ugljare" u Ugljaru, kazao je za Kosovo onlajn komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković...Da je do pucnjave došlo potvrdio je i predsednik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pucnjava u blizini škole u Ugljaru

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2023

KOSOVO POLJE - Nepoznate osobe pucale su u utorak oko 22.00 časa u pravcu dvorišta Osnovne škole "Ugljare", u selu Ugljare, u blizini Kosova Polja na Kosovu i Metohiji, rekao je za "Tanjug" predsjednik Privremenog organa opštine Kosovo Polje, Aleksandar Trajković.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.