PUCA VEZA LAŽNE DRŽAVE I ALBANIJE: Priština traži takse za Tiranu jer se protivi merama protiv Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCA VEZA LAŽNE DRŽAVE I ALBANIJE: Priština traži takse za Tiranu jer se protivi merama protiv Srbije

Ministar takozvanog Kosova zatražio je takse za ministra Albanije, jer je rekao da mere Prištine nisu dobre za ekonomiju.

Vlada Albanije usprotivila se odluci vlade takozvanog Kosova da uvede tarife na uviz robe iz Srbije i Bosne i Hercegovine u iznosu od 100 posto.

Kako je poručio iz Tirane albanski ministar Arben Ahmetaj, ova odluka "nije zdrava za ekonomije dve zemlje".

Zbog toga je zamenik predsednika samoprozvane kosovske skupštine, Muharem Nitaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svom fejsbuk profilu napisao da takse treba da se uvedu i protiv Arbena Ahmetaja, piše Koha.net.

- Albanski ministar finansija Arben Ahmetaj je naveo da odluka vlade Kosova na uvođenje taksi na srpsku robu nije zdrava. Naređujem ministru Ahmetaju da se brine o zdravlju svoje vlade, i da za nas ne brine. Umesto da od srpskog ministra traži razjašnjenje ekonomske i političke agresije Srbije prema Kosovu, obećao je objekat za uvoz iz Srbije. Nema problema, onda nemojte da nam prodajete - napisao je.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.