PROCES UJEDINJENJA SRBA JE POČEO Vulin poslao snažnu poruku: To niko neće moći da zaustavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 13:08

"PROCES UJEDINJENJA SRBA JE POČEO" Vulin poslao snažnu poruku: "To niko neće moći da zaustavi"

Prokomentarisao i proglašenje nezavisnosti tzv. Kosova.

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je da veliku Albaniju neće zaustaviti NATO pakt koji je stvorio, a Srbe na Kosovu i Metohiji neće sačuvati EU, koja učestvuje u njihovom proterivanju, i naglasio da će samo stvaranje Srpskog sveta i vođenje samostalne i hrabre srpske politike zaustaviti širenje velike Albanije.

Povodom godišnjice proglašenja nezavisnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takozvanog Kosova, Vulin je izjavio da su na današnji dan Šiptari na Kosovu i Metohiji po svojoj želji, a po volji NATO pakta proglasili nezavisnost.

- Srbija je te 2008. godine bila pred vratima NATO pakta, pod potpunom kontrolom EU i u nikada lošijim odnosima sa Rusijom i Kinom, a za uzvrat je dobila pljačkašku privatizaciju i objavu nezavisnosti takozvanog Kosova - naveo je Vulin.

Ono što su sile Zapada dozvolile Šiptarima na Kosovu i Metohiji, istakao je on, neće moći da zabrane Srbima u Republici Srpskoj.

- Proces ujedinjenja Srba je počeo i to se više ne može zaustaviti - poručio je Vulin.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.