PRIŠTINA DONELA ODLUKU Od sutra otvoreni prelazi, vrtići, obdaništa, restorani, tržni centri…

Izvor: 011vodič.com, 01.Jun.2020, 13:09

PRIŠTINA DONELA ODLUKU Od sutra otvoreni prelazi, vrtići, obdaništa, restorani, tržni centri…

Odlazeći premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti izjavio je večeras da će od 1. juna ponovo biti otvoreni prelazi, vrtići, obdaništa, kafići, barovi, restorani i tržni centri.
On je to rekao nakon sednice vlade na kojoj je odlučeno da se ublaže još neke mere uvedene radi sprečavanja širenja virusa Kovid-19, prenosi portal Kosovo online pozivajući se na prištinske medije.
Kako je Kurti rekao, ublažavanje mera ne znači da ne treba biti oprezan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Kosovski ministar zdravlja Arben Vitia rekao je da svaki građanin sa negativnim rezultatom na korona virus ne starijim od četiri dana, neće morati da ide u samoizolaciju, dok će oni bez testova morati da se samoizoluju sedam dana.
On je dodao i da će nedelju dana nakon otvaranja kopnenih prelaza biti razmotrena mogućnost uspostavljanja i vazdušnih linija.
The post PRIŠTINA DONELA ODLUKU Od sutra otvoreni prelazi, vrtići, obdaništa, restorani, tržni centri… appeared first on Srbija NASA Zemlja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Otvoreni prelazi sa Kosovom i Metohijom

Izvor: OkRadio.rs, 01.Jun.2020

Od ponedeljka se na Kosovo i Metohiju može ući na administrativnim prelazima Jarinje, Merdare, Vrmice, Kula, Đeneral Janković i Bela zemlja. Ulazak i izlazak sa Kosmeta od danas je moguć na pomenutim administrativnim prelazima prema pravilima koje su propisale vlasti u Prištini nakon ublažavanja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.