Izvor: Blic, 21.Jan.2018, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PRESPAVAO SAM POZIV" Trajković očekuje susret s Vučićem, kabinet: Došlo je do propusta

Momčilo Trajković, bivši potpredsednik republičke vlade i lider Srpskog nacionalnog foruma, izrazio je nadu, u otvorenom pismu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, da će do njihovog susreta uskoro doći, pošto do toga nije došlo tokom predsednikove posete Kosovu i Metohiji. Iz kabineta Vučića poručuju da će do susreta doći 30. januara.

Trajković je naveo da problem Kosova i Metohije nije u desetorici predsednikovih neistomišljenika, kako to predsednik Srbije misli, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << te da stanje u pokrajini nije onako kako mu predstavljaju njegovi saradnici.

On se pita kako to da je predsednik Srbije tek sinoć saznao o tragediji običnih ljudi, o njihovom siromaštvu, kada već pet godina funkcioniše Kancelarija za Kosovo i Metohiju, kosovske i srpske lokalne samouprave...

Trajković kaže da, dok je satima čekao odgovor Vučića ili njegovih saradnika da li će sastanka biti ili ne, sa svojih 70 godina nije izdržao i da je zaspao, a da je jutros, kada se probudio, video propušten poziv u 00,03 sati.

Saradnici i prijatelji preneli su mu, kaže, da je Vučić sinoć kasno izjavio da će ga pozvati na razgovor u Beograd, a on će se - odazvati.

U saopštenju Službe za saradnju sa medijima navedeno je da je susret sa Trajkovićem zakazan za 30. januar u Beogradu, kao i da je došlo "do propusta u organizaciji tokom boravka predsednika Vučića na Kosovu i Metohiji, uprkos želji da čuje mišljenje svih relevantnih predstavnika srpskog naroda na KiM".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sastanak Vučića sa Trajkovićem 30. januara

Izvor: RTS, 21.Jan.2018

Za utorak 30. januar zakazan je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Momčila Trajkovića iz Srpskog nacionalnog foruma. Razgovori će biti u Beogradu. . Došlo je do propusta u organizaciji sastanka tokom boravka...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.