PREMIJER ČEŠKE POSLE ZEMANOVE IZJAVE PORUČIO: Spreman sam za debatu o odustajanju od priznanja Kosova

Izvor: Večernje novosti, 12.Sep.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER ČEŠKE POSLE ZEMANOVE IZJAVE PORUČIO: Spreman sam za debatu o odustajanju od priznanja Kosova

Premijer Češke Andrej Babiš izjavio je da je spreman da debatuje sa predsednikom te države Milošem Zemanom i drugim rukovodiocima o eventualnom odustajanju Češke od priznanja Kosova Premijer Češke Andrej Babiš izjavio je da je spreman da debatuje sa predsednikom te države Milošem Zemanom i drugim rukovodiocima o eventualnom odustajanju Češke od priznanja Kosova."Više bih voleo debate na tu temu kada bude sastanak o našim spoljnopolitičkim odnosima, odnosno, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se sastanu predsednik države, predsednici oba doma parlamenta, premijer, šef diplomatije i ministar policije. Tu se ne podudaraju stavovi. Sačekaću tu debatu, a zatim ću zauzeti neki stav o tome", rekao je Babiš, a prenosi portal Sputnjik.PROČITAJTE JOŠ: Priznavanje Kosova ide na proveruPredsednik Češke Miloš Zeman izjavio je u Beogradu da će za mesec dana, na sastanku ustavnih vlasti u Pragu, postaviti pitanje da li je moguće povući priznanje nezavisnosti Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"SPREMAN SAM ZA DEBATU O KOSOVU" Nakon Zemanove izjave, premijer Češke poručio da će razgovarati o ODUSTAJANJU OD PRIZNANJA

Izvor: Blic, 12.Sep.2019

Premijer Češke Andrej Babiš izjavio je danas da je spreman da debatuje sa predsednikom te države Milošem Zemanom i drugim rukovodiocima o eventualnom odustajanju Češke od priznanja Kosova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.