PREKOPALI PUT KAKO BI ZAUSTAVILI KFOR

Izvor: Kurir, 04.Avg.2011, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKOPALI PUT KAKO BI ZAUSTAVILI KFOR

GRAČANICA - Nekoliko desetina meštana Jagnjenice prekopali su put u tom selu na severu Kosova kako ne bi dozvolili pripadnicima francuskog KFOR-a da dođu do punkta na kome su do 14 sati bile njihove kolege iz Ukrajine.

Meštani tog dela Ibraskog Kolašina iskopali su put rovokopačem dubine dva do tri metra u nameri da onemoguće pripadnike KFOR-a koji dolaze iz pravca albanskog sela Čabra, da stignu do punkta, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Beta.

Ukrajinski pripadnici KFOR-a napustili su oko 14 sati kontrolni punkt na ulazu u selo Jagnjenice, na putu Zvečan-Zubin Potok, koji je postavljen pre pet dana.

U selu Zupče, gde Srbi deseti dan blokiraju put Kosovska Mitrovica - Ribarić, otovrena  je jedna kolovozna traka i ona će ostati otvorena sve dok traju pregovori predstavnika Beograda Borislava Stefanovića i Gorana Bogdanovića sa komandantom Kfora Ehrardom Bilerom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekopali put da bi zaustavili Kfor

Izvor: S media, 04.Avg.2011

Nekoliko desetina meštana Jagnjenice prekopali su put u tom selu na severu Kosova kako ne bi dozvolili pripadnicima francuskog KFOR-a da dođu do punkta. ..Meštani Jagnjenice, njih nekoliko desetina, su prekopali put u tom selu na severu Kosova kako ne bi dozvolili pripadnicima francuskog KFOR-a da...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.