PREDSEDNIK VUČIĆ O SITUACIJI NA KOSOVU: Ovo će imati dalekosežne posledice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2022, 10:18

PREDSEDNIK VUČIĆ O SITUACIJI NA KOSOVU: Ovo će imati dalekosežne posledice!

Predsednik Vučić se uključio u jutarnji program, nakon što je u Hramu Svetog Save upalio sveću Oliveru Ivanoviću koji je ubijen pre četiri godine.

Aleksandar Vučić se nakon uključenja uživo u program uputio na glasanje, i glasao na referendumu.

Uprkos brojnim obavezama koje danas ima, predsenik je našao vremena da se obrati javnosti povodom situacije na Kosovu i Metohiji gde je danas policija lažne države okupirala građane kako bi sprečila glasanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Oni su u stanju da pozovu Albance na poštovanje prava, ali ukoliko oni to ne dozvole, neće se preduzeti nikakve sankcije. Da je to uradio Dodik ili neko iz Beograda, bili bismo odavno sankcionisani. Ovo će imati dalekosežene posledice. Mi smo uz naš narod - rekao je Vučić.

Takođe, Vučić se osvrnuo i na situaciju Novaka Đokovića koji je deportovan iz Australije.

- Razgovarao sam sa Novakom i rekao mu da jedva čekamo da ga vidimo u Srbiji - dodao je.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.