PRAVA SLIKA OPOZICIJE: Sekirom vitlao iznad srpskih glava, a sada protestuje protiv nasilja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 21:35

PRAVA SLIKA OPOZICIJE: Sekirom vitlao iznad srpskih glava, a sada protestuje "protiv nasilja" (VIDEO)

Čuvar lobistkinje za nezavisno Kosovo na protestu opozicije.

Politički protesti koje organizuje deo opozicije počeli su danas u Beogradu okupljanjem kod Skupštine Srbije.

Na tzv. protestu protiv nasilja pojavio se i Zlatko Kokanović - lažni ekolog koji je vređao Miloša Bikovića a koji je postao poznat po tome što je vitlao sekirom iznad srpskih glava ne bi li odbranio Violu fon Kramon - lobistkinju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za nezavisno Kosovo!

Pored čuvara lobistkinje za nezavisno Kosovo, na današnji protest su došli lider Narodne stranke Vuk Jeremić , poslanik Zeleno-levog kluba Radomir Lazović i lider pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, predsednik DS Zoran Lutovac, poslanik DS Srđan Milivojević, lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta.

NA PROTESTU I ČOVEK KOJI JE VITLAO SEKIROM IZNAD SRPSKIH GLAVA!

Na tzv. protestu protiv nasilja pojavio se i Zlatko Kokanović - lažni ekolog koji je vređao Miloša Bikovića a koji je postao poznat po tome što je vitlao sekirom iznad srpskih glava ne bi li odbranio Violu fon… pic.twitter.com/bIPwJALVlX

— Detektor laži (@LaziDetektor) June 9, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sekirom pretio Srbima zbog albanskog lobiste: Na protestu opozicije ljubimac Viole fon Kramon koja podržava nezavisnost tzv. Kosova (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 09.Jun.2023

Kokanović je svojevremeno vitlao sekirom preteći ljudima koji su došli da mirno protestuju protiv dolaska najveće promoterke nezavisnosti tzv. države Kosovo u Srbiju

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.