PONOSAN SAM ŠTO ČUVATE NAŠA OGNJIŠTA Vučić primio Srbe sa Kosova koji su peške pošli na sutrašnji skup

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 20:27

"PONOSAN SAM ŠTO ČUVATE NAŠA OGNJIŠTA" Vučić primio Srbe sa Kosova koji su peške pošli na sutrašnji skup

Susret se održava u zgradi Generalnog sekretarijata.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je večeras Srbe sa Kosova i Metohije, koji su pešice krenuli sa KiM na veliki narodni skup "Srbija nade".

Na putu ka Beogradu, prošli su kroz Rašku, Kraljevo, obišli Žiču, a potom su nastavili ka Beogradu.

- Ja sam ponosan na to što imam priliku večeras da se zahvalim za podršku ne meni, već državi Srbiji, ovim ljudima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ponosan sam što čuvate naša ognjišta i brinete o našoj zemlji, i što je uprkos pritiscima beskrajno volite - rekao je Vučić.

- Nisu za nas laka vremena, pre nego što sam došao ovde došao mi je Petković i rekao: 'Šefe, teška je situacija, oni su smislili sledeću prevaru, da će ekspertska grupa da nam nametne kako će da izgleda ZSO'. Ja sam mu rekao polako, nije kraj sveta. Ništa se ni ne dešava ni ne rešava preko noći - rekao je Vučić i dodao da postoje stvari na koje nećemo da pristanemo.

Predsednik, kaže, da ne bi izdržao ni kilometar i po.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Sada sam rekao ovim momcima da ja ne bih izdržao ni kilometar i po, a oni su izdržali stotine kilometara da pokažu ljubav prema državi Srbiji - kazao je Vučić.

Dalibor Janković iz Kosovskog Pomoravlja zahvalio se predsedniku što se bori i čuva Kosovo.

- Samo sa vama imamo veru i nadu u dalji opstanak na Kosovu i Metohiji - rekao je Janković i uručio predsedniku medalju iz manastira Draganac.

Dejan Marjanović se zahvalio predsedniku Vučiću na srdačnom prijemu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.