POMOĆ NOVOSADSKE TOPLANE MANASTIRU GRAČANICA

Izvor: Kurir, 08.Jun.2011, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMOĆ NOVOSADSKE TOPLANE MANASTIRU GRAČANICA

NOVI SAD - Zaposleni u Novosadskoj toplani prikupili su humanitarnu pomoć manastiru Gračanica na Kosovu i Metohiji, saopštilo je danas to javno-komunalno preduzeće.

Tri tone osnovnih životnih namernica, tokom jučerašnje posete manastiru, uručene su predstavnicima Organizacije "Majka devet Jugovića". Hrana je namenjena za rad šest narodnih kuhinja, u koje dolazi blizu 2.000 ljudi.

Rukovodilac Sektora za odnose s javnošću Branka Bežanov je tom prilikom izjavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je "društvena odgovornost imeparativ kako preduzeća, tako i pojedinaca".

"Pružiti ruku prijateljstva i pokazati čovecnost ne košta mnogo, a onome kome je upućena može da znači čak i opstanak", dodala je ona.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.