POKS: Legitiman zahtev vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2022, 15:13

POKS: Legitiman zahtev vlade

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) smatra da je legitiman zahtev Srbije da se vrate pripadnici naših snaga bezbednosti na Kosovu i Metohiji, u skladu sa Rezolucijom 1244, radi sprečavanja dalje eskalacije nasilja i zaštite našeg naroda.

Secesionističke vlasti na Kosovu i Metohiji krenule su svom silom na naš narod i država mora da ga zaštiti i spreči novi pogrom. Iako je teško ostati hladne glave na sve veće pritiske i pokušaje izazivanja reakcije Srba i eskalacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nasilja, pozivamo naše sunarodnike da budu pribrani i da ne dozvole da se namera Aljbina Kurtija ostvari, izjavio je potpredsednik Skupštine Srbije i predsednik POKS Vojislav Mihailović, navodi se u stranačkom saopštenju.

On je istakao da je legitiman zahtev da se naše snage bezbednosti vrate na Kosovu i Metohiji, jer se u prethodnih 20 godina pokazalo da međunarodni civilni i vojni predstavnici nemaju iskrenu nameru da zaštite naš narod od albanskog terora.

Reakcija države u zaštiti Srba i naših svetinja na Kosovu i Metohiji treba bude jasna i odlučna, kazao je Mihailović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZAPAD UDARIO NA BEOGRAD! Očajnički bi da ospore Rezoluciju 1244, zavladala potpuna HISTERIJA posle zahteva da se omogući povratak srpskih jedinica na KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2022, 09:51

Sa namerom da ospore Rezoluciju Saveta bezbednosti UN 1244, koja nedvosmisleno Kosovo i Metohiju tretira kao deo naše zemlje, u Beograd narednih dana dolaze izaslanici i diplomate zapadnih sila...Posle odluke srpskih vlasti da traže povratak do 1.000 naših vojnika i policajaca na KiM zbog tenzija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.