POKRET NAŠI: Rada Trajković je političko krilo UČK

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 15:02

POKRET NAŠI: Rada Trajković je političko krilo UČK

Rada Trajković predsednica fantomskog Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohija još jednom je pokazala da je njen jedini interes kako će služiti administraciji lažne države „Kosovo“ , a protiv interesa sopstvenog naroda na KiM.

Lažna država Kosovo je ništa drugo nego produkt terorističke UČK,  a Rada Trajković je njeno političko krilo koje je zaduženo za lobiranje za nezavisnost  južne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpske pokrajine, pa zato i ne treba da nas čudi njen ulazak u vladu osuđenog teroriste Aljbina Kurtija.

Predsednik Progresivne demokratske stranke Nenad Rašić i Rada Trajković ušli su u vladu lažne države Kosovo i za to su nagrađeni mestima  ministra za zajednice i povratak u kosovskoj vladi i mestom savetnice ministra.

Ovaj dvojac koji će služiti isključivo za lobiranje nezavisnosti Kosova i simuliranjem demokratije i poštovanja ljudskih prava od strane Kurtijeve UČK vlade, su primer kako se radi protiv sopstvenog naroda i države.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KPN: Rada Trajković je političko krilo UČK

Izvor: 24sedam.rs, 02.Dec.2022

Nenad Rašić i Rada Trajković su primer kako se radi protiv sopstvenog naroda i države

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.