POČINJE! Albanski kamioni uz pratnju policije UŠLI NA SEVER KOSOVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČINJE! Albanski kamioni uz pratnju policije UŠLI NA SEVER KOSOVA!

Vlada tzv. Kosova dopremila je na sever Kosovske Mitrovice dva kamiona sa robom.

U kamionima se nalaze namirnice čiji su proizvođači sa Kosova i Metohije. Kako javljaju mediji, u kamionima se nalazi nekoliko paketa ulja i nema nikakvih proizvoda iz Centralne Srbije.

Kamioni su parkirani u naselju Bošnjačka mahala, a pored njih nalaze se pripadnici tzv. kosovske policije uz čiju su pratnju kamioni i došli na odredište.

Kako se saznaje, građani nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zainteresovani za robu koju je Priština dopremila u ovo naselje.

Podsećamo, u znak protesta zbog trgovinske blokade i takse od 100 odsto koje je Priština uvela na robu iz centralne Srbije, zatvorene su sve prehrambene trgovine, radnje, dućani i kiosci s robom na severu Kosova i Metohije.

Pogledajte rezultate

 (VIDEO) Misteriozna organizacija iz "Da Vinčijevog koda": Rade u tajnosti, ima ih jako malo, a kada zgreše SUROVO SE SAMOKAŽNJAVAJU
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.