POČELO OKUPLJANJE GRAĐANA U ZVEČANU: KFOR postavio žilet-žicu kod zgrade opštine, prisutni i Kurtijevi specijalci (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 08:25

POČELO OKUPLJANJE GRAĐANA U ZVEČANU: KFOR postavio žilet-žicu kod zgrade opštine, prisutni i Kurtijevi specijalci (VIDEO)

Na severu Kosova i Metohije noć je protekla je mirno.    

Ispred zgrade Opštine Leposavić tokom cele noći bila je prisutna manja grupa građana, a u jutarnjim časovima počelo je okupljanje građana u Zvečanu

Pripadnici KFOR-a su jutros, na ranije postavljene ograde kod zgrade Opštine Zvečan, postavili žilet-žicu, a tu su i dalje prisutne specijalne jedinice takozvanog Kosova.

Juče je bivši predsednik Skupštine Opštine Zvečan pozvao građane da se okupe u najmasovnijem protestu do sada i izjavio da će se građani okupljati sve dok se njihovi zahtevi ne ispune.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NAŠA VOLJA ZA ŽIVOTOM JE VELIKA" Srbi u Zvečanu razvukli srpsku zastavu dugačku oko 300 metara (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023

Srđan Milosavljević, bivši predsednik SO Zvečan poručio je građanima da je ovo miran protest...Na protestu koji se održava u Zvečanu ispred zgrade opštinske uprave, okupljeni su razvukli srpsku zastavu dugačku oko 300 metara...Srđan Milosavljević, bivši predsednik SO Zvečan poručio je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.