PLAŠIM SE KAKO ĆE REAGOVATI PORODICA MIJAILOVIĆA Predsednik rekao kada će biti predata tela ubijenih Srba u Banjskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2023, 09:13

"PLAŠIM SE KAKO ĆE REAGOVATI PORODICA MIJAILOVIĆA" Predsednik rekao kada će biti predata tela ubijenih Srba u Banjskoj

Biće zaštićenih svedoka u slučaju Mijailovića.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da će tela ubijenih Srba na severu Kosova, porodicama biti predata danas ujutro, ako Priština ne bude pravila dodatne probleme.

Predsednik je rekao, gostujući na RTS-u, da se najviše plaši kako će reagovati porodica ubijenog Mijailovića kome su pucali direktno u glavu.

Dodao je da imaju lica koja su spremna da budu zaštićeni svedoci da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrde da je upucan direktno u glavu, da je overen i hladnokrvno ubijen.

Vučić je rekao da je bilo problema oko obdukcije, jer je traženo da ide jedan naš stručnjak.

Posebno su pravili problem oko Milenkovića koji je ubijen sa 12 metara i to u trenutku kada je bacio pušku i podigao ruku.

- Da li ste primetili i pitali se da fali taj deo snimka iz drona, pošto vi volite na RTS da puštate Svečljine snimke iz drona - pitao je predsedik Srbije.

Pravili su, rekao je predsednik, problem supruzi Milenkovića i tražili su da za obdukciju mora da dovede decu da daju DNK, jer njen suprug nema žive roditelje.

- Otac ubijenog Nedeljkovića je podneo sve muški - rekao je Vučić.

Predsednik je precizirao da su ubijeni Stefan Nedeljković, Bojan Mijailović i Igor Milenković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gradonačelnik Leskovca navodno podneo ostavku zbog novih izbora??

Izvor: JUGpress.com, 28.Sep.2023

LESKOVAC..Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je navodno podneo danas ostavku na to mesto zbog raspisivanja novih izbora koje je sinoć, u emisiji čija je tema bila kriza na severu Kosova, najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić...Naši izvori tvrde da svu svi gradonačelnici i predsednici...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.