Izvor: Pančevac-online.com, 01.Maj.2023, 15:46

PETKOVIĆ: Kurti nije vlastan da nešto dozvoljava ili ne dozvoljava za ZSO

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković je istakao da premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti nije vlastan da nešto dozvoljava ili ne dozvoljava kada je reč o Zajednici srpskih opština, jer su njene nadležnosti i način na koji treba da bude formirana definisani kroz četiri briselska sporazuma iz 2013. i 2015. godine […] The post PETKOVIĆ: Kurti nije vlastan da nešto dozvoljava ili ne dozvoljava za ZSO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Petković: Međunarodna zajednica da obuzda okupacionog gaulajtera Kurtija

Izvor: Radio 021, 01.Maj.2023

Kurti nije vlastan da nešto dozvoljava li ne dozvoljava kada je reč o Zajednici srpskih opština, izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.