PANIKA U PRIŠTINI: Albancima nestala torba sa TAJNIM DOKUMENTIMA tokom pregovora sa Beogradom u Briselu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 18:12

PANIKA U PRIŠTINI: Albancima nestala torba sa TAJNIM DOKUMENTIMA tokom pregovora sa Beogradom u Briselu

Delegaciji lažne države Kosova koja je prošle nedelje boravila u Briselu zbog nastavka tehničkog dijaloga sa Srbijom ukradena je torba s poverljivim dokumentima, ali je nakon nekoliko dana pronađena i vraćena.

U torbi su se prema informacijama albanskih medija nalazili poverljivi papiri i materijal za razgovore s Beogradom.

Jedan od članova prištinske delegacije, Muhamet Mustafa, međutim, naveo je za portal "Reporteri" da je ukradena torba pripadala njemu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdi da u njoj nisu bili zvanični već lični dokumenti.

- Nešto novca i neki dokumenti su ukradeni, ali je na kraju sve rešeno, jer mi je torba vraćena. I u pitanju nisu bili zvanični dokumenti, nego moji lični, koji su vraćeni na kraju, ali novac nije - rekao je Mustafa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.