Izvor: Blic, 15.Mar.2024, 06:22

PAKLENI PLAN PRIŠTINE Preko Dečana "juriša" na Savet Evrope, a jedna Srbiji prijateljska zemlja IZ SENKE GURA celu stvar

Vest da je Priština odlučila da vrati deo zemljišta manastiru Visoki Dečani propraćena je kanonadom ovacija predstavnika međunarodne zajednice, a Beograd bi možda za trenutak mogao da odahne da se u pozadini ovog poteza, po svoj prilici, ne krije tajni plan Prištine. Uveliko traju, prema saznanjima "Blica" iz diplomatskih krugova, pripreme da se na aprilskom zasedanju parlamentarne Skupštine Saveta Evrope (SE) usvoji mišljenje o prijemu Kosova u tu organizaciju i pošalje Komitetu ministara za zasedanje planirano u maju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.