Otkrivena trgovina ljudima na Kosovu i Metohiji: Zatvorena 34 noćna kluba

Izvor: BKTV News, 02.Jun.2017, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena trgovina ljudima na Kosovu i Metohiji: Zatvorena 34 noćna kluba

Kosovska policija zatvorila je 34 noćna kluba širom Kosova i Metohije u okviru višemesečne akcije sprečavanja trgovine ljudima, saopšteno je danas.

Direkcija za istragu trgovine ljudima je tokom marta, aprila i maja ove godine kontrolisala 71 objekat u kojima je legitimisala 389 radnica.

"Ne putujte na Kosovo, velika opasnost od terorizma!"

"U tim objektima je legitimisano 238 državljanki Albanije,144 državljanki Srbije (računajući i Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i Metohiju), pet državljanki Makedonije i po jedna državljanka Bugarske i Moldavije. Tokom pretresa tih lokacija policija je prikupila relevantne dokaze koji su povezani sa trgovinom ljudima", piše u saopštenju.

Stranim državljankama koje nisu imale radnu dozvolu i dozvolu boravka na Kosovu policija je oduzela dokumenta i predala u nadležnost Direkciji za migracije i strance.

Kosovo: Uhapšeni Albanci zbog planiranja terorističkih napada
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.