Osuđen na 16 godina zatvora zbog ubistva i ranjavanja Srba na Kosovu

Izvor: Blic, 04.Jul.2012, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđen na 16 godina zatvora zbog ubistva i ranjavanja Srba na Kosovu

Mešovito sudsko veće Okružnog suda u Peći osudilo je danas na 16 godina zatvora Nazifa Visoćija zbog ubistva Miodraga Komatine i ranjavanje Dejana Bogićevića i Draška Ojdanića.

Pokojni Komatina i druga dvojica Srba, koji su teško ranjeni, napadnuti su u oktobru prošle godine u selu Dobruša u opštini Istok kada su pošli da obiđu imanje.

Osuđeni je, kako je navedeno u odluci suda, ubio Komatinu i ranio drugu dvojicu Srba zbog imovinskog spora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U Mešovitom sudskom veću od tri člana, dvoje sudija su bili iz Euleksa i jedan lokalni sudija.

Prvostepeni sud je, kako je navedeno, zaključio da ima dovoljno dokaza da Visoći bude osuđen. Navedeno je i da je osuđeni priznao krivicu.

Povezane vesti: Uhapšena trojica Albanaca osumnjičena za prodaju oružja Potvrđena višegodišnja kazna za ubistvo u Kosovskoj Mitrovici Potvrđena višegodišnja kazna zbog ubistva na Kosovu Otac osumnjičenog za ubistvo policajca pušten iz pritvora Osuđeni sudija, advokat i lekar zbog zloupotreba
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.