Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2024, 18:03

Osmani tvrdi da postoji saglasnost o delu predloga SAD o upotrebi dinara na KiM

Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani izjavila je danas da postoji saglasnost o, kako je navela, delu američkog predloga u vezi sa upotrebom dinara na Kosovu i Metohiji. "Postoji saglasnost za deo predloga, a za drugi nema saglasnosti. Veoma je pozitivno što se međunarodna zajednica, na čelu sa SAD, slaže da na Kosovu više neće biti opticaja dinara i uz njihovu pomoć uspeli smo da od sada te doznake, ta finansijska pomoć koja dolazi iz Srbije, stižu u evrima, a ne u dinarima", rekla je Osmani novinarima, prenosi Koha.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Petar Petković:Osmani laže, nije postignut nikakav dogovor o dinaru

Izvor: Blic, 18.Mar.2024

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas da "nikakav dogovor o dinaru nije postignut", reagujući na tvrdnju predsednice privremenih prištinskih institucija Vjose Osmani da postoji saglasnost o, kako je navela, delu američkog predloga u vezi sa upotrebom dinara na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.