Osmani tvrdi da će voditi pregovore sa Beogradom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmani tvrdi da će voditi pregovore sa Beogradom

Kandidatkinja za premijerku tzv. Kosova ispred Demokratskog saveza Kosova, Vjora Osmani rekla je za KTV da će ona voditi dijalog sa Srbijom, jer je to proces koji mora voditi osoba koja nije ucenjena, prenosi Koha.

Osmani je poručila i da neće dozvoliti da promena granica bude deo dijaloga sa Srbijom. Pitanje taksi se mora rešiti na osnovu reciprociteta sa Srbijom. Pozvaću i Srbiju da se vrati za pregovarački sto.

Srbija danas ne prihvata brojnu robu sa Kosova i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kreira necarinske blokade. Ukloniću sve carine ako nam Srbija da informaciju o 1.700 nestalih lica, navela je Osmani. Prema njenim rečima, takse na robu iz Srbije su uvedene kako bi se pokrili skandali vlade Ramuša Haradinaja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Takse i dijalog i dalje glavne teme predizborne kampanje na Kosovu

Izvor: RTS, 01.Okt.2019

Kandidatkinja Demokratskog saveza Kosova (DSK) za premijera, Vjosa Osmani tvrdi da, ako bude izabrana za premijera, neće dozvoliti da promena granice bude tema dijaloga. Kaže da će carinske takse ukinuti ako Srbija pruži podatke o 1.700 nestalih. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.