Izvor: Blic, 12.Feb.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslobođeni policajci privedeni zbog manipulisanja dokaza u slučaju Ivanovića

Osnovni sud u Mitrovici oslobodio je dvojicu kosovskih policajaca koji su bili uhapšeni pre dva dana zbog sumnje da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.

Vest je za "Koha Ditore" potvrdio glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Mitrovici, Šućri Sulja.

Tužilaštvo je jutros zatražilo od suda jednomesečni pritvor za osumnjičene.

Dva policajca su Ž.J. i D.M. Oni su se, prema izvorima, sumnjičili da su uzeli čauru sa lica mesta i da je nisu predali zajedno sa drugim dokazima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slučaj Oliver Ivanović: Privedeni policajci na slobodi

Izvor: N1 televizija, 12.Feb.2018

Osnovni sud u Mitrovici oslobodio je dvojicu kosovskih policajaca, uhapšenih zbog sumnje da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, potvrdio je za "Koha Ditore" glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Mitrovici Šućri Sulja...Tužilaštvo je jutros zatražilo od suda jednomesečni...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.