Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Nov.2022, 17:38

Opština Zemun: Prijave za besplatne novogodišnje paketiće

Gradska opština Zemun i ove godine obezbedila je besplatne novogodišnje paketiće za svu decu uzrasta do osam godina, pred Novu 2023. godinu. Prijave za preuzimanje vaučera za novogodišnje paketiće omogućene su u postorijama Kancelarije za mlade (Kosovska broj 9) i trajaće do 10. decembra, svakog radnog dana, kao i subotom i nedeljom u periodu od … Članak Opština Zemun: Prijave za besplatne novogodišnje paketiće se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Opština Savski venac: Prijave za besplatne novogodišnje paketiće

Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Nov.2022

Gradska opština Savski venac je i ove godine obezbedila besplatne novogodišnje paketiće za svu decu uzrasta do 12 godina sa svoje teritorije. Pozvani su roditelji da od 1. do 16. decembra 2022. preuzmu vaučere za dodelu besplatnih novogodišnjih paketića na pisarnici GO Savski venac (Kneza Miloša...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.