Opljačkano vozilo kompanije za obezbeđenje u Leposaviću

Izvor: RTS, 18.Jun.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkano vozilo kompanije za obezbeđenje u Leposaviću

U Leposaviću, na Kosovu i Metohiji, opljačkano je vozilo privatne kompanije za obezbeđenje "Henderson". Brzom intervencijom policije, deo novca, za koji se ne zna precizno koliko ga je bilo ni čiji je, pronađen je, kao i jedno vozilo.
Lokalni mediji su javili da je opljačkano oko 18 miliona dinara.

Prema rečima zamenika regionalnog komandira kosovske policije za Sever, Besima Hotija, za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je poznato da su u pljački učestvovala četiri vozila, te da policija traga za pljačkašima.
Mediji podsećaju da je ovo drugi put da su vozila kompanije za obezbeđenje "Henderson", koja se bavi zaštitom ljudi i imovine, meta pljačkaša.
Prošlog maja je takođe vozilo ove privatne kompanije bilo meta napada u opštini Leposavić.
Mediji tvrde da je policiji poznat i identitet jednog o osumnjičenih pljačkaša, te da je u pronađenom automobilu nađeno i oružje i vozačka dozvola, najverovatnije jednog od pljačkaša.
Pljačka se dogodila danas oko 11 sati.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filmska pljačka u Leposaviću: 4 auta, 18 miliona

Izvor: Mondo, 18.Jun.2018

U Leposaviću, na Kosovu i Metohiji, opljačkano je danas vozilo kompanije za prenos novca Henderson. Brzom intervencijom policije deo novca je pronađen, kao i jedno od četiri vozila korišćeno u prepadu...Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija..Lokalni mediji su javili da je opljačkano oko 18 miliona...

Nastavak na Mondo...

U Leposaviću opljačkali vozilo za obezbeđenje i ukrali 18 miliona dinara, policija traga za lopovima

Izvor: BKTV News, 18.Jun.2018

U Leposaviću, na Kosovu i Metohiji, opljačkano je danas vozilo privatne kompanije za obezbeđenje Henderson, brzom intervencijom policije deo novca, za koji se ne zna precizno koliko ga je bilo i čiji je, pronađen je, kao i jedno vozilo. ..Lokalni mediji su javili da je opljačkano oko 18 miliona...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.