Opljačkana srpska kuća kod Gračanice

Izvor: B92, 19.Mar.2023, 22:39

Opljačkana srpska kuća kod Gračanice

Protekle noći opljačkana je kuća srpske porodice Mitić iz Lepljeg Sela, kod Gračanice, rekla je večeras za Tanjug Dragica Mitić čija je kuća opljačkana.

Pljačka se, prema njenim rečima, dogodila u subotu između 18 i 20 časova, kada porodica nije bila kod kuće.

“Ušli su kroz prozor, napravili premetačinu. Uzeli su tri laptopa, ručne satove muške i ženske vrednosti negde oko 1.500 evra i nakit u vrednosti oko 1.000 evra, kao i nešto sitno od novca”, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekla je Dragica Mitić, dodajući da su pripadnici kosovske policije izvršili uviđaj i uzeli otiske i da joj je potvrđeno da je istraga u toku.

Pljačke srpskih kuća na Kosovu i Metohiji sve su učestalije, a u poslednjih desetak dana opljačkana je kuća porodice Mirić iz Batusa, kod Kosova Polja i Nedeljković iz Preoca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI NAPAD NA KOSOVU: Opljačkana kuća SRPSKE porodice iz Lapljeg Sela! "Ušli su kroz prozor, napravili premetačinu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2023

Pljačke srpskih kuća sve su učestalije..Protekle noći opljačkana je kuća srpske porodice Mitić iz Lepljeg Sela, kod Gračanice, rekla je večeras Dragica Mitić čija je kuća opljačkana.  Pljačka se, prema njenim rečima, dogodila u subotu između 18 i 20 časova, kada porodica nije bila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.