Izvor: Blic, 08.Dec.2021, 01:29

Oglasio se episkop Grigorije: Sa Fon Kramonovom nije bilo reči o temama u vezi sa SPC

Njegovo preosveštenstvo episkop dizeldorfski i cele Nemačke Grigorije u razgovoru sa nemačkim evroposlanikom i izvestiocem Evropskog parlamenta za Kosovo i Metohiju Violom fon Kramon nije se osvrtao na teme u vezi sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC), saopštila je Eparhija dizeldorfska i njemačka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Grigorije o sastanku sa Fon Kramon: Nismo se osvrtali na temu organizacije SPC

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2021

Episkop diseldorfski Grigorije, izjavio je da tokom njegovom sastanka sa poslanicom Evropskog parlamenta Violom fon Kramon, u razgovoru nije pominjana tema strukturalne organizacije Srpske pravoslavne crkve, kao i da je saglasan sa saopštenjem Informativne službe SPC...Fon Kramonova je, nakon što...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.