Određen pritvor nakon pucnjave na Kosovu i Metohiji

Izvor: B92, 07.Avg.2023, 13:29

Određen pritvor nakon pucnjave na Kosovu i Metohiji

Osnovni sud u Prištini odredio je pritvor od 30 dana za trojicu osumnjičenih za pucnjavu u kafiću "Bon vivant" u kojoj je jedna osoba usmrćena.

To je za portal teve1 potvrdila portparolka suda Mirljinda Gaši i dodala da je četvrti osumnjičeni i dalje u bekstvu.

Do pucnjave je došlo u petak, 4. avgusta i u njoj je povređeno i 17 osoba, a kako je saopštilo osnovno tužilaštvo u Prištini sva četvorica osumnjičenih imaju kriminalni dosije.

Pratite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OGLASIO SE PRIŠTINSKI SUD: Određen pritvor trojici osumnjičenih za pucnjavu u kafiću na Kosovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023

Vinovnicima nedavne pucnjave u kojoj je jedna osoba izgubila život, određen je pritvor od 30 dana...Osnovni sud u Prištini odredio je pritvor od 30 dana za trojicu osumnjičenih za pucnjavu u kafoiću "Bon vivant" u kojoj je jedna osoba usmrćena. ..To je za portal teve1 potvrdila portparolka suda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.