Odlaže se poseta američke delegacije tzv. Kosovu

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 13:58

Odlaže se poseta američke delegacije tzv. Kosovu

Poseta američke delegacije (tzv.) Kosovu odložena je na neodređeno vreme, potvrdio je za Reporteri savetnik za medije predsednice Kosova Bekim Kupina.

Kupina je naveo da je došlo do odlaganja termina cele balkanske turneje i da ona nije otkazana.

Poseta se odlaže zbog objektivnih razloga jednog od članova delegacije, dodao je on.

"Nema otkazivanja posete, ali smo obavešteni da postoji odlaganje termina cele balkanske turneje, odnosno poseta Kosovu, Bosni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Hercegovini i Srbiji, iz objektivnih razloga jednog od članova delegacije", rekao je Kupina.

Mediji su ranije preneli da će 30. i 31. jula na KiM boraviti američka delegacija, predvođena podsekretarom u Ministarstvu odbrane SAD Derekom Šoleom. Šole je u Prištinu trebalo da doputuje u društvu senatora Krisa Marfija i pojedinih članova Senata za nacionalnu bezbednost SAD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Predsedništvo Kosova: Poseta Šolea odložena iz tehničkih razloga

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jul.2023

Poseta podsekretara Ministarstva odbrane SAD Dereka Šolea Kosovu odložena je iz tehničkih razloga na neodređeno vreme, izjavio je za medije portparol predsednice Kosova Bekim Kupina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.