Odbojkaši Niša pobedili Kosovsku Mitrovicu, sledi Kup

Izvor: JužneVesti.com, 08.Okt.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Niša pobedili Kosovsku Mitrovicu, sledi Kup

Nakon startnog poraza u Kraljevu, odbojkaši Niša savladali su na svom terenu Kosovsku Mitrovicu rezultatom 3:0 (25:23, 25:12, 25:16) u drugom kolu Prve lige. Već u utorak, 9. oktobar niški odbojkaši igraju sa Jedinstvom meč osmine finala Kupa Srbije.

Osim prvog seta, kada je viđena izjednačena borba, Nišlije nisu imale mnogo problema. Nakon izjednačenog početka, Niš je poveo tek pri rezultatu 9:8. Greškama rivala Niš je stigao i do >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << plus četiri (17:13), međutim, ali su Mitrovčani stigli zaostatak. U finišu je gost doašo na minus jedan (24:23), ali poenom Milana Stojkovića Niš je poveo sa 1:0 u setovima (25:23).

Prva pobeda u sezoni i to pred domaćim navijačima; foto: JV / Vanja Keser

Na servis Tomislava Tokića ekipa Niša je napravila seriju od 8:0 i protivnik nije nalazio rešenje za dobru i sigurnu igru domaćina.

Nakon početnog vođstva od 4:1, domaćin je malo po malo uvećavao prednost, pa je vodio i 12:3. Tu prednost je održao do kraja deonice koju je dobio sa 25:16.

Trener Nišlija Mario Majcan kaže da je u početku bilo nervoze kod njegovih igrača, ali je sve posle došlo na svoje.

Preuzeli smo kontrolu u svoje ruke. Ispunili smo sve zadatke do kraja i na kraju se videla razlika u kvaliteta. Servis nam je bio bolji u drugom i trećem setu - kazao je Majcan.

Odbojkaši Niša nemaju mnogo vremena za odmor pošto u utorak, 9. oktobra u Staroj Pazovi igraju sa Jedinstvom meč osmine finala Kupa Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Odbojkaši Radničkog započinju takmičenje u Kupu Srbije (utorak, 17 h)

Izvor: KGsport.info, 08.Okt.2018

U periodu od 9. do 11. oktobra biće odigrane utakmice osmine finala 54. Kupa Srbije za odbojkaše. Kragujevački Radnički će u utorak, 9. oktobra, od 17 časova u hali „Jezero“ odmeriti snage sa ekipom VGSK-a iz Velikog Gradišta, inače članom Prve lige Srbije.. Kragujevčani su sjajno započeli...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.