Odbijena žalba TV Klan Kosova, oduzimanje dozvole za rad politički motivisano

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Jul.2023, 21:13

Odbijena žalba TV Klan Kosova, oduzimanje dozvole za rad 'politički motivisano'

Ministarstvo industrije, preduzetništva i trgovine Kosova odbilo je u petak žalbu televizije Klan Kosova, čime ostaje na snazi odluka o suspenziji certifikata o poslovanju tog medija. Ministarstvo je 14. juna podnijelo krivičnu prijavu protiv Trgovinskog preduzeća Klan Kosova. Krivična prijava je podnesena sa "tvrdnjom da se u poslovnom listu, pri promjeni vlasnika, pojavljuju Peć - Srbija i Đakovica - Srbija". Komisija za razmatranje žalbi za registraciju preduzeća odlučila je...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

EU i ambasadori zemalja Kvinte izrazili zabrinutost zbog oduzimanja poslovne licence Klan Kosova

Izvor: Danas, 28.Jul.2023

Evropska Unija i ambasadori zemalja Kvinte akreditovani na Kosovu izrazili su zabrinutost zbog odluke Ministarstva industrije, preduzetništva i trgovine za ukidanje dozvole poslovanja TV Klan Kosova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.