Izvor: Blic, 03.Dec.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odalović: Hanov dolazak je važan, zahtevaće da se Priština "dozove pameti"

Očekujem da će evropski komesar Johanes Han tokom današnje posete Prištini, povodom uvođenja taksi na robu iz Srbije, uputiti jasan zahtev predstavnicima privremenih kosovskih institucija da se "dozovu pameti" kako bi se omogućio nastavak dijaloga Beograda i Prištine, kaže generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Odalović: Han da zahteva da se Priština "dozove pameti"

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2018

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović očekuje da će evropski komesar Johanes Han tokom današnje posete Prištini, povodom uvođenja taksi na robu iz Srbije, uputiti jasan zahtev predstavnicima privremenih kosovskih institucija da se "dozovu pameti" kako bi se omogućio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.