Obavezna zamena registarskih tablica KS tablicama RKS

Izvor: KMnovine.com, 23.Sep.2020, 18:51

Obavezna zamena registarskih tablica KS tablicama RKS

Paralelno tzv. "Ministarstvo unutrašnjih poslova" šiptarskih separatista na KiM, nalaže da vlasnici vozila na Kosovu i Metohiji zamene registarske tablice KS registarskim tablicama RKS.




“Svi vlasnici vozila koji poseduju registarske tablice KS povodom nastavka registracije vozila, dužni su da zamene registarske tablice KS registarskim tablicama RKS, prema procedurama za nastavak registracije vozila i na osnovu odluke br. 012/2020 od 10.01.2020 za >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << određivanje tarifa”, navodi se u saopštenju ovog ilegalnog Ministarstva.

Preregistracija je rezultat Briselskog sporazuma o navodnoj "slobodi kretanja" - koja ne samo da za Srbe na Kosovu i Metohiji ne donosi ništa dobro, već im uskraćuje kretanje vozilima sa srpskim registarskim tablicama! Dogovor su postigle vlasti iz Beograda tokom vladavine Aleksandra Vučića sa šiptarskim separatistima iz Prištine.



   
Vučićevom zaslugom i Vlade Srbije, ovakva slika će nestati iz južne srpske pokrajine.
   

Taj dogovor predviđa da svi vlasnici automobila sa prebivalištem na Kosovu i Metohiji moraju da koriste registarske tablice KS (UNMIK Kosovo) ili RKS (tzv "republika Kosovo") i da se tako izbace iz upotrebe tablice MUP-a Srbije izdate Srbima na Kosovu i Metohiji, kao što su KM (Kosovska Mitrovica) PR (Priština) UR (Uroševac) PZ (Prizren) GL (Gnjilane), koje separatisti iz Pištine smatraju ilegalnim.


Ovaj deo Briselskog sporazuma sproveden je do sada samo u opštinama južno od Ibra a ovo je prvi put da je obavezan i na severu pokrajine. To je još jedan dokaz da Vučić laže kada kaže da "Albanci hoće da zauzmu sever". Po ovome se vidi da Albanci suvereno vladaju severom i nemaju šta više da zauzimaju. To im je upravo Vučić omogućio formiranjem stranke "Srpska lista" koja je prva srpska separatisička stranka na Kosovu i Metohiji a da ima direktnu podršku Vlade Srbije!
Novi dogovor o registarskim tablicama iz 2016. godine ide još dalje. Pored ukidanja srpskih tablica, predviđa i ukidanje ‘probnih tablica’ koje Srbija izdaje za vozila sa RKS tablicama! Tačnije, tablice takozvane "republike Kosovo" moći će sasvim slobodno da se kreću celom teritorijom države Srbije dok vozila sa srpskim registarskim tablicama koje priznaje čitav svet - neće moći da se kreću na Kosovu i Metohiji i smatraće se ilegalnim  ineispravnim. To je rezultat Vučićevog dogovora iz Brisela koji je zaživeo tek nakon pogubnog sporazuma potpisanog u Vašingtonu.


Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram




PROČITAJTE JOŠ: Vučićevom politikom se nastavlja gašenje R. Srbije na KiM, na redu registarske tabliceRedakcija šiptarske televizije iz Prištine, na srpskom jeziku, nastavlja da izveštava ali i da aktivno učestvuje u stvaranjujoš jedne albanske države na krvi srpskog naroda. Imena svih tih ljudi moraju biti upamćena kako se ne bi olako izvukli pred srpskim sudom i istorijom zbog izdaje Kosova i Metohije.



PROČITAJTE JOŠ: DSS KiM: I zatvorenici iz Gvantanama će pre dobiti pasoše Republike Srbije nego Srbi sa Kosova "Pokrajinski odbor Demokratske stranke Srbije ne slaže se sa odlukom predsednice stranke Sande Rašković-Ivić da Demokratska stranka Srbije zajedno sa SNS-om i LDP-om formira lokalnu vlast na Vračaru". POKRAJINSKI ODBOR DEMOKRATSKE STRANKE SRBIJE ZA KOSOVO I METOHIJU Dolaskom na vlast Srpske napredne stranke 2012. godine, život Srba na Kosovu i Metohiji se u punoj meri iskomplikovao.


PROČITAJTE JOŠ: Vozačkim dozvolama odvoze Srbe sa KiM u monstrum ''državu'', ali i to se može izbećiNastavak poniženja srpske države i naroda kroz promenu vozačke dozvole, još jedna je vest ovakve vrste predstavljena kao nešto pozitivno u medijima kupljenim parama sa Zapada, pa čak kao uspeh. Naime, separatistički predstavnici para-sistema lažne države sa Kosova i Metohije "dozvolili su svim žiteljima Kosova i Metohije dobijanje vozačkih dozvola bez polaganja ispita, ako poseduju srpske vozačke dozvole izdate do 2016.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.